Segla på sin bröllopsresa

Perioden kring man gifter sig är en tid med mycket glädje och härliga upplevelser. Ofta är bröllopet, men även svensexor och möhippor av olika slag, oförglömliga upplevelser.

Många ser nog också fram emot mot det som sker efter bröllopet, nämligen bröllopsresan. Ett alldeles utmärkt alternativ för detta är att göra sin bröllopsresa i form av en segling.

Att glida runt ute på havet och få bevittna såväl soluppgång som solnedgång är kanske bland det mest romantiska som finns, vare sig det sker i Sverige, Medelhavet eller Karibien.

Vill man segla på sin bröllopsresa finns det såklart en hel uppsjö av olika spännande alternativ att tillgå. Det allra skönaste är givetvis om man kan segla själv. För den som inte behärskar konsten att segla själv är ju som tur är de flesta båtar även utrustade med motorer, vilket gör det hela betydligt enklare.

Att segla på sin bröllopsresa innebär givetvis inte att man behöver segla halva jorden runt på en månad utan seglingen kan ju även kombineras med en mer traditionell bröllopsresa. Kanske åker man till någon exotisk plats under ett par veckor för att sedan på plats hyra båt och segla ett par dagar. Eller så kombinerar man det. Vi kan varmt rekommendera researrangören Swetours, en researrangör som specialiserat sig på resor till den Centralamerikanska pärlan Costa Rica. Dessutom så erbjuder man att skräddarsy din bröllopsresa!

För den som har resurser kan ju det även vara ett alternativt att hyra en båt och låta någon annan segla eller köra båten åt en. Då får man ju förvisso inte vara ensamma, men man kan i alla fall slappna av utan att behöva tänka på att båten inte ska kapsejsa eller liknande. Det allra lyxigaste är såklart att hyra en yacht av något slag och ge sig ut på Karibiska havet eller liknande. Dock kostar ju detta förstås en del.

Publicerat i Mer om segling. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.