Rawfood som bas

Du ska ut och segla i sommar och har allting förberett och bestämt. Allt är klart utom vad ni ska ha med er i matväg. Det finns en hel del enkelt att ta med.

Ladda upp med basprodukter från Rawfoodshop så som Granola och nötter och frön. Det är inte bara för att det är på tapeten och modernt att äta mer rawfood som dessa är bra, utan också för att du ska ut på sjön och vara aktiv.

Konserver

Du kommer vara igång hela tiden. Du är varm och kall om vartannat. Och då behöver du få i dig bra och näringsrik föda. Men självklart kan du inte enbart överleva på nötter och gryn, så därför ska du också därtill att ta med dig exempelvis konserver. Självklart och enkelt kanske du tycker? Lite tråkigt till och med? Men du bunkra upp med konserver vilka du lätt sedan kan krydda upp själv efter tycke.

Enkelt och smidigt är de att tillaga och kräver ingen större utrustning. Dessutom är de mat som värmer både kropp och själ en blåsig dag ute på vattnet. De behöver inte någon speciell förvaring eftersom de är konserverad mat. Och därtill är själva maten inte speciellt onyttig och håller dig mätt betydligt längre än exempelvis snabba kolhydrater.

Publicerat i Tips. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.