Packa med elcykel på segelturen

 

Många som har skaffat båt och ger sig ut på sin första båtsemester upptäcker att de blir ganska låsta vid båten då de kommer i hamn. Inte nog med att du inte ser så mycket av stället du besöker ska du dessutom köpa mat och bära ner till båten, vilket kan det bli ganska kämpigt.

Ta med en cykel

Ofta ligger gästhamnarna en bra bit ifrån ortens centrum och affärer. Då är en cykel en mycket bra lösning. Riktigt bra är det om cykeln är utrustad med en cykelkorg eller några packväskor så du slipper hänga matkassarna på styret.

Vilken cykel passar bäst

Du kan packa med vilken cykel som helst men cyklar kan vara ganska skrymmande om du inte har en hopfällbar cykel. Dessutom ska du beakta att den salta miljön till havs gör att din cykel kan rosta så det bästa alternativet är en cykel av aluminium.

Har du tänkt på elcykel

En hopfällbar cykel med små hjul gör att aktionsradien är ganska liten – du orkar därmed inte cykla så långt. Tänk elcykel – denna kan vara ett alternativ. Här finns till och med hopfällbara alternativ vilket skulle passa väldigt bra till båten.

Publicerat i Tips. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.